Herunder kan du læse vores betingelser for køb over soerensencph.com. Skriv endelig til os hvis du har spørgsmål hertil.

Indledning

DA: Disse betingelser for brug er gældende for dine køb hos eller din anvendelse af www.soerensencph.com websiden og udgør en kontrakt mellem dig og Sørensen med dansk CVR nummer 32976891, Dronningensgade 50, 1420 København K, Danmark (herefter kaldet “Sørensen”). Ved at foretage køb på og bruge denne webside, har du erklæret dig indforstået med disse betingelser for brug. Du bedes sikre, at du har læst og forstået disse betingelser for brug, når du benytter vores webside.

Bekræftelse

DA: Når vi har modtaget din ordre, sender vi en bekræftelse til din e-mailadresse. Det er derfor meget vigtigt, at du indtaster din e-mailadresse korrekt, når du afgiver en ordre. Gem denne e-mail, så du nemmere kan komme i kontakt med Sørensen, hvis der senere skulle være behov for det. Ordrebekræftelsen (kvitteringen) fungerer også som dit bevis på køb.

Betaling

DA: Du kan vælge at betale med kredit- eller debet kort. Ved betaling med kredit- eller debetkort administrerer Quickpay alle vores banktransaktioner. Sørensen håndterer ingen kreditkortnumre.

Betaling med kort
Betal sikkert med dit Visa, MasterCard, JCB, Union Pay eller Dankort via internettet. Din betaling administreres af Quickpay med sikker 3D kryptering og med overholdelse af strenge standarder for bankvirksomhed. Dine kortoplysninger sendes direkte til banken og kan ikke læses eller tilgås af nogen andre end din bank. Der betales ingen ekstra afgift for betaling med kort. I tilfælde af, at der ikke modtages nogen betaling efter afsendelse af din ordre, annullerer Sørensen automatisk ordren.

Accepted credit cards (Visa, Mastercard, JCB, Union Pay, Dankort

Priser

DA: Alle priser, der vises på hjemmesiden, er inklusive 25 % moms.

Bestilling

DA: Ordrer, der afgives i en anden persons navn uden samtykke eller på anden måde, hvor Sørensen som følge heraf lider økonomisk tab, anmeldes til det danske politi. Sørensen har ret til at ændre priser og korrigere fejlagtige priser på alle ordrer samt ved afsluttende salg. Hvis prisen er åbenlys forkert, kan Sørensen være nødsaget til at annullere købet og refundere det indbetalte beløb på bedst mulige måde. Dette kan ske på et hvilket som helst tidspunkt.
Private kunder har ret til at returnere ordren inden for 30 dage efter modtagelse af ordren. Det gælder dog kun, hvis produktet og den originale indpakning kan returneres i samme stand, som det blev modtaget i. Hvis kunderne udnytter deres ret til at returnere en ordre, bedes de kontakte Sørensen for at få udleveret en adresse, returvaren skal sendes til. Hvis en vare er beskadiget under transport, skal Sørensen kontaktes inden for 30 dage med henblik på oplysning om kompensation.

Garanti

DA: Garantibetingelser: To år fra købsdatoen. Denne garanti omfatter fabrikationsfejl på selve tasken (kanvas materialet, læder håndtagene, den indvendige lomme). Andre dele end ovennævnte er ikke omfattet af denne garanti. Ved ombytning dækket af denne garanti skal du sende os en e-mail. I din e-mail bedes du anføre navn, adresse, ordrenummer og give en detaljeret beskrivelse inklusiv billeder der dokumenterer det foreliggende problem. Angiv også ‘refundering af køb’ i emnelinjen på e-mailen, tak.

Personlige oplysninger

DA: Når du handler hos Sørensen, gemmer vi nogle af dine data for at kunne gennemføre købet. Sørensen behandler alle personlige oplysninger med fuldstændig fortrolighed. Du har ret til at bede om adgang til dine data, og hvis noget er forkert, kan du få det ændret eller fjernet. Sørensen bruger også cookies til for eksempel at forbedre din oplevelse på websiden.

Produkt

DA: Sørensen har ret til uden forudgående meddelelse at regulere priser, pålægge yderligere omkostninger og ændre produktinformation såsom billeder af produkter og tilbud. Billeder af produkter og ledsagende tekst afspejler produktet så nøjagtigt som muligt. Vi tager forbehold for fejl på siden, og kan ikke garantere, at alle billeder på fuldstændig vis afspejler taskens virkelige udseende. Billederne kan variere afhængigt af farveindstillingen på din computer. Alle billeder skal udelukkende betragtes som illustrationer og garanterer ikke 100% korrekt udseende og karaktertræk.

Levering og annullering

DA: Sørensen sender til hele EU og til USA. Levering sker i samarbejde med mange forskellige partnere her i Danmark og deres samarbejdspartnere i andre lande. Du har ret til at annullere køb og returnere leverede varer ved at kontakte Sørensen’s kundeservice eller bruge kontaktformularen på Sørensen’s webside inden for 30 dage efter modtagelse af varerne, forudsat at varerne er i samme stand, som da du modtog dem. Vi vil tilbagebetale det fulde beløb inklusiv fragtomkostninger. Risikoen og prisen for forsendelse af returvarer til Sørensen påhviler dog dig.
I tilfælde, hvor du som kunde mener, at leveringen er forsinket i en sådan grad, at du ikke længere ønsker at gennemføre købet, er det dit ansvar at annullere ordren. I tilfælde, hvor ordren er afsendt, er kunden nødsaget til at modtage ordren. Annullering er ikke gyldig, før kunden har bekræftet dette til Sørensen enten via e-mail eller via telefon. Hvis et produkt er udgået, har Sørensen ret til at annullere købet og refundere det betalte beløb til kunden. Sørensen vil orientere kunden om et alternativt eller lignende produkt, hvis det er til rådighed.

Betingelser for klage

DA: Det er vigtigt, at du som kunde omhyggeligt kontrollerer dine varer / produkter, når du modtager dem, for at verificere, at produkterne er ubeskadigede og korrekte. Hvis dit produkt er beskadiget under transport, uanset om skaden er synlig eller skjult, skal du meddele det til transportøren så hurtigt som muligt. Hvis du modtager din vare og kan se, at den er beskadiget eller ikke svarer til den, du bestilte, anbefaler vi at du kontakter os inden 30 dage fra modtagelse af varerne.
Alle klager skal fremsendes til vores kundeservice via vores kontaktformular på kontaktsiden (Kontakt). Venligst anfør ordrenummer og årsagen til klagen, hvorefter vi vender tilbage til dig i løbet af kort tid med anvisninger om, hvordan varen skal returneres. Fejlbehæftede produkter, der returneres til Sørensen, skal behandles, som om de var fejlfrie. Det er i forbindelse med alle typer returneringer meget vigtigt, at produktet er emballeret på en sådan måde, at det ikke kan udsættes for skade. Sørensen har ret til at erstatte defekte varer med varer i samme model. Hvis varen er udgået, vil kunden få det fulde beløb refunderet inklusiv fragtomkostninger.

Ansvar

DA: Sørensen’s ansvar for fejl i forbindelse med levering er begrænset til eksisterende betingelser for salg. Sørensen har intet direkte eller indirekte ansvar for f.eks., men ikke begrænset til, inkompatibilitet, leveringsforsinkelse, nedetid, datatab, ekstraarbejde eller anden økonomisk skade.

Force Majeure

DA: Sørensen er fritaget for ansvar for skader og andre bøder hvis gennemførelse af kontrakten forhindres, hæmmes eller forsinkes på grund af forhold uden for Sørensen’s kontrol. Sådanne forhold inkluderer, men er ikke begrænset til, statsindgreb, ny/ændret lovgivning, krig, brand, oversvømmelse, arbejdsnedlæggelse, forbud, restriktioner, sabotage, dårlige transport – eller vejrforhold eller manglende levering fra leverandører og virksomhedens udsættelse for kriminel aktivitet, der påvirker driften.

Intellektuel ejendom

DA: Intellektuel ejendom såsom varemærker og copyright på websiden, samt i andet offentliggjort materiale, tilhører Sørensen, datterselskaber eller licensgivere. Enhver brug af Sørensen websiden og dens indhold, inklusive kopiering og download af helt eller delvist indhold til andet end personligt brug, er strengt forbudt uden Sørensen’s skriftlige tilladelse.

Brugerindhold
www.soerensencph.com websiden kan omfatte genereret indhold fra f.eks. sociale medieapplikationer. Sørensen påberåber sig ingen ejerskabsrettigheder til sådant indhold (billeder, fotografier og videoer osv.) og påtager sig intet juridisk ansvar for det. Hvis du f.eks. har mistanke om overtrædelse af copyright eller nogen anden rettighed, eller på anden vis finder sådant indhold anstødeligt, bedes du kontakte Sørensen.

Ejendomsforbehold

DA: Alle produkter forbliver Sørensen’s ejendom indtil fuld betaling er gennemført.

Bedrageri

DA: Alle forsøg på bedrageri anmeldes til politiet, og Sørensen forbeholder sig retten til at annullere et køb, hvis mistanke herom skulle opstå.

Gældende lov

DA: Nærværende betingelser og din anvendelse af www.soerensencph.com websiden er underlagt dansk lovgivning. I den udstrækning, det er tilladt ifølge loven, skal danske domstole have eksklusiv kompetence til at løse enhver tvist, der måtte opstå som følge af anvendelsen af disse betingelser og din brug af websiden inklusive Sørensen’s ret til at anlægge sag mod en bruger, hvor han/hun måtte befinde sig.

Ændringer

DA: Sørensen kan ændre disse betingelser for brug fra tid til anden. Hver gang du bestiller et produkt fra os, vil de generelle betingelser, der er i kraft på det pågældende tidspunkt, være gældende for kontrakten mellem dig og Sørensen. Du bør derfor med jævne mellemrum besøge denne side og gennemlæse de nuværende betingelser, du er underlagt.

Ophævelse

DA: Sørensen forbeholder sig ret til at ophæve din konto og/eller din brug af www.soerensencph.com websiden efter eget skøn. Det gælder f.eks., hvis Sørensen har mistanke om, at du har overtrådt disse betingelser for brug. En sådan ophævelse kan foretages uden forudgående meddelelse.

Disse betingelser for brug blev sidst opdateret 19-04-2016.